Home Eurohonig Eurohonig
utilaje apicole, materiale si consumabile pentru apicultura
relatii despre comenzi la tel/fax 0244337133,
0726302860 sau 0745084486
Bucuresti
Ne puteti contacta si pe email la: eurohonig.dep@gmail.com


                                            NOUTATE: Hrană proteinică de nouă generatie - Mybee Feed                       Produs pentru invertirea rapidă și completă a siropului de zahăr: INVERTOFIX!                       Etichete personalizate pentru orice sortiment de miere - AICI.                      
Oferta de produse
MAGAZIN ONLINE
Cumpără cărţi
Mybee Feed
InvertoFix
Dany's BienenWohl
Slideshows
Diverse
Lumea Apicolă
Concurs fotoNe găsiți și pe Facebook

Politică confidențialitate

Politică cookie-uri

 

Mybee Feed este un substitut de polen de nouă generație, formulat pentru a reproduce compoziția polenului natural, cu valori nutritive similare.

Atenție! Depistarea OMG în miere are ca efect respingerea acesteia de la comercializare. Hrana pentru albine care conține OMG, poate induce regăsirea acestora în miere, indiferent de modalitatea sau perioada în care se face hrănirea.

O experiență a apicultorilor din Germania din anul 2015 trebuie luată ca învățătură pentru situația similară la care s-ar putea ajunge cu mierea românească. La acea dată produsul de origine canadiană FeedBee a fost dovedit ca fiind purtător de OMG, în contradicție totală cu indicațiile de pe eticheta produsului, conform cărora nu ar fi conținut OMG. Scandalul iscat în Germania la acea dată a dus, prin intervenția energică a organizațiilor apicultorilor, la retragerea produsului în cauză de pe piață, deoarece punea în pericol intrarea mierii germane în circuitul comercial. Pentru documentare puteți studia articolul Avertisment pentru utilizatorii de FeedBee.

 

Descriere Produs

Forme de prezentare si comercializare

Video si Testimoniale

logo MyBee Feed

Hrană proteinică de nouă generație pentru albine. Fără organisme modificate genetic!

Pentru invertirea siropului de zahăr

Dany’s BienenWohl

Tratament antivarroa eligibil prin programul PNA 2024