Home Eurohonig Eurohonig
utilaje apicole, materiale si consumabile pentru apicultura
relatii despre comenzi la tel/fax 0244337133,
0726302860 sau 0745084486
Bucuresti
Ne puteti contacta si pe email la: eurohonig.dep@gmail.com


                                            Produs nou pentru hrana albinelor: INVERTOFIX!                       Nou!! Am tipărit ediţia a treia a cărţii Creşterea reginelor. - Comandă AICI!.                       Etichete personalizate pentru orice sortiment de miere - AICI.                      
Oferta de produse
MAGAZIN ONLINE
Cumpără cărţi
InvertoFix
Dany's BienenWohl
Slideshows
Link-uri apicole
Diverse
Lumea Apicolă
Concurs fotoNe găsiți și pe Facebook

Politică confidențialitate

Politică cookie-uri

COD 1109
ApiForte Royal
Extract proteinic natural cu o compoziție ideală de aminoacizi, similară celei a lăptișorului de matcă, cu funcție enzimatică de promovare a sănătății. Stimulează dezvoltarea de puiet compact și sănătos, oferind condiții optime pentru creșterea reginelor.

Acțiune: -induce și menține dezvoltarea compactă a puietului -stimulează secreția glandelor hipofaringiene ale albinelor doici care produc alimentarea botcilor -îmbunătățește rata de acceptare a larvelor, după transvazare, în colonia stupului starter -mărește acceptarea botcilor în colonia de albine a stupului finisor -procentaj sporit de succes la fecundarea reginelor. Administrare: 1) Reconstituire: Se umple flaconul cu apă la temperatură sub 45°C, până la semnul ce marchează volumul de 250 ml, se agită bine timp de 30 de secunde, se așteaptă 10 minute și se agită din nou până la dizolvarea conținutului. 2) În perioada de producție a reginelor: amestecați 50 ml de APIFORTE Royal reconstituit în cel puțin 250 ml din hrană lichidă. Hrăniți lunar stupii starter, crescător si finisor. 3) Pentru a vă menține coloniile puternice și în condiții bune de sănătate, adăugați 50 ml APIFORTE Royal reconstituit în hrana de toamnă. 4) La începutul primăverii, pentru hrănirile de stimulare, adăugați din nou 50 ml de APIFORTE Royal reconstituit în cel puțin 250 ml de hrană

Pret: 69.76 RON
Lansati o comanda

Dany’s BienenWohl

Tratament antivarroa eligibil prin programul PNA 2022

Noutate absolută pentru hrana albinelor!