Home Eurohonig Eurohonig
utilaje apicole, materiale si consumabile pentru apicultura
relatii despre comenzi la tel/fax 0244337133,
0726302860 sau 0745084486
Bucuresti
Ne puteti contacta si pe email la: eurohonig.dep@gmail.com


                                            NOUTATE: Hrană proteinică de nouă generatie - Mybee Feed                       Produs pentru invertirea rapidă și completă a siropului de zahăr: INVERTOFIX!                       Etichete personalizate pentru orice sortiment de miere - AICI.                      
Oferta de produse
MAGAZIN ONLINE
Cumpără cărţi
Mybee Feed
InvertoFix
Dany's BienenWohl
Slideshows
Diverse
Lumea Apicolă
Concurs fotoNe găsiți și pe Facebook

Politică confidențialitate

Politică cookie-uri

 

Concursul de fotografii al revistei Lumea Apicolă

Concursul de fotografii al revistei Lumea Apicolă pe anul 2013 s-a încheiat. Colectivul nostru de redacție mulțumește tuturor celor care au dorit să arate colegilor de breaslă, cititori ai revistei noastre modul cum pasiunea lor se oglindește în fotografiile realizate cu evidentă plăcere, mândrie și sensibilitate.

Concursul continuă și în anul 2014!

Dacă doriţi să participaţi la concursul nostru vă rugăm să ne trimiteţi maximum 5 fotografii pe fiecare etapă trimestrială la adresa de email lumeaapicola@gmail.com.

Reamintim numele câștigătorilor celor 4 etape trimestriale ale concursului din 2013:

Trim. I 2013: Ștefan Gheorghe Trim. II: Maria Luiza Pindic
Vezi toate pozele etapei I Vezi toate pozele etapei a II-a
   
Trim. III: Zoltan Kürti Trim. IV: Marius Pârvu
Vezi toate pozele etapei a III-a Vezi toate pozele etapei a IV-a

Câștigătorul marelui premiu pentru fotografie apicolă al revistei Lumea Apicolă pe anul 2013 este tânăra noastră cititoare Maria Luiza Pindic din Tulcea.

Iată cum se prezintă Maria Luiza:

…am 18 ani, studiez la Colegiul Dobrogean "Spiru Haret" din Tulcea, sunt în clasa a XII-a la profilul științe ale naturii.

Mă pasionează fotografia de când eram mică și am dat curs imaginației cu poze de amator dar cu trecerea timpului am făcut și un curs de artă fotografică. Apoi am prins mai mult curaj și am participat cu mai multe poze la diferite concursuri dar țin să precizez că este primul premiu important pe care îl câștig.

În clasa a V-a am ales ca activitate extrașcolară cursul de apicultură de la Palatul Copiilor Tulcea și am fost coordonată la diverse acțiuni și concursuri (spre exemplu concursul județean API-SAN, concursul național "Prietenii Deltei" și "Pământul e casa noastră") de doamna profesoară Ivanov Rodica. La mine pasiunea pentru apicultură s-a dezvoltat în paralel cu plăcerea explorării naturii pe care am descoperit-o mergând în diferite zone în pastoral alături de familie.

O felicităm pe Maria Luiza Pindic, o îndemnăm să continue această activitate artistică pentru care considerăm că are un real talent și o invităm să revină în paginile noastre cu imagini cel puțin la fel de inspirate.

Vă mai reamintim ca se reia concursul de fotografii al revistei Lumea Apicolă în anul 2014. Nu uitați că există premii ale fiecărei etape (superoferta numărului respectiv) dar oricare fotografie reușită vă poate aduce în final marele premiu constând în:

1 pereche de mănuși apicole   1 combinezon apicol BeeVital
+
+ suma de

500 lei !

 


 

 

logo MyBee Feed

Hrană proteinică de nouă generație pentru albine. Fără organisme modificate genetic!

Pentru invertirea siropului de zahăr

Dany’s BienenWohl

Tratament antivarroa eligibil prin programul PNA 2024