Home Eurohonig Eurohonig
utilaje apicole, materiale si consumabile pentru apicultura
relatii despre comenzi la tel/fax 0244337133,
0726302860 sau 0745084486
Bucuresti
Ne puteti contacta si pe email la: eurohonig.dep@gmail.com


Produs nou pentru hrana albinelor: INVERTOFIX!                       Nou!! Am tipărit ediţia a treia a cărţii Creşterea reginelor. - Comandă AICI!.                       Etichete personalizate pentru orice sortiment de miere - AICI.                      
Oferta de produse
MAGAZIN ONLINE
Cumpără cărţi
InvertoFix
Dany's BienenWohl
Slideshows
Link-uri apicole
Diverse
Lumea Apicolă
Concurs fotoNe găsiți și pe Facebook

Politică confidențialitate

Politică cookie-uri

 
Dany’s BienenWohl, are ca substanță activă acidul oxalic, se aplică prin picurare pe intervale, având și toate caracteristicile care îl fac utilizabil în apicultura ecologică.

Ambalarea este în pachete pentru 888 ml de lichid pentru tratament, constând din recipient din plastic in care gasiti lichidul cu substanța activă și principalele ingrediente plus 2 plicuri conținând zaharoza, care se amestecă cu conținutul recipientului înainte de folosire. Din momentul în care se efectueaza amestecul substanțelor, valabilitatea produsului este de un an, ceea ce asigură posibilitatea utilizarii în toate etapele de tratare din anul apicol.

Nu conține propolis. Acest aspect elimină posibilitatea înfundarii tubului de aplicare, permițând picurătorului să asigure o utilizare facilă.

Medicamentul are autorizare centralizată (emisă de Agenția Europeană a Medicamentului) și se află pe lista tratamentelor eligibile pentru PNA.

Se livrează fără prescripție.Înapoi la pagina Dany’s BienenWohl

Dany’s BienenWohl

Tratament antivarroa eligibil prin programul PNA 2022

Noutate absolută pentru hrana albinelor!