Home Eurohonig Eurohonig-Bee Vital
utilaje apicole, materiale si consumabile pentru apicultura
relatii despre comenzi la tel/fax 0244.337.133,
0726.302.860 sau 0745.084.486
Bucuresti, Tel./Fax 0311.089.569
Ne puteti contacta si pe email la: redactia@eurohonig.com


În urma sondajului propus în ultimul Newsletter, câștigătoare a ieșit eticheta pe care o puteți vedea AICI.                       Lichidare de stoc accesorii apicole. Reduceri de pana la 50%.
Oferta de produse
MAGAZIN ONLINE
Cumpără cărţi
BeeVital VarroMed
Mica publicitate
Publicitate on-line
Slideshows
Link-uri apicole
Diverse
Lumea Apicolă
Concurs foto

Solutionarea on-line a litigiilor

COD 655
Hranitor plastic 2 L
Aceasta este varianta imbunatatita a hranitorului. O noua adancitura pe fundul corpului hranitorului face ca acesta sa se aseze acum perfect pe discul cu 4 pozitii. Si capacul hranitorului este acum putin bombat si nu se mai lipeste de pahar.

Permite hranirea cu timpi de manevra redusi si fara a deranja cuibul. Este facut din material plastic, cu 3 componente: corp, pahar si capac. Paharul se sprijina pe 3 aripioare ale corpului ce mentin o distanta de 2-3 mm intre pahar si fundul corpului. Lichidul de hranire se toarna in corpul hranitorului si urca in spatiul dintre sifon si pahar pana la nivelul atins in corp pe principiul vaselor comunicante. Albinele urca prin interiorul sifonului apoi coboara intre acesta si interiorul paharului in interstitiul de cativa milimetri astfel realizat fara periocolul de innec in lichidul de hranire. Capacul asezat peste corpul hranitorului inlatura pericolul declansarii furtisagului.

Pret: 16.24 RON
Lansati o comanda

VarroMed disponibil in Romania

 

Vezi catalogul principalelor produse

Descarca-l in format PDF

APILIFT disponibil in Romania

NICIODATA MANEVRAREA STUPILOR NU A FOST MAI USOARA!

detalii